Dominant gezocht kittelaar likken Posted on 02-01-2018

dominant gezocht kittelaar likken

19 dec Ik hou niet zo van machtsverschillen binnen de sex, en hier krijg ik toch een beetje een gevoel van dominantie bij. Mauj zaterdag 8 december. Het smalle reepje stof tussen je schaamlippen knelt je kittelaartje af. Om de beurt nemen ze zijn lul in hun mond en likken en sabbelen dat het een lieve lust is. Milth sex clitoris likken. lesbisch geil hebben en heel veel geluk. SPUITSEX LESBISCHE MEISJES BEFFEN dominant gezocht thuisontvangst zuid holland.

Je wordt steeds hitsiger terwijl je tegen je zin in genomen wordt. Na een paar minuten komt de zwartharige naast stekelhaar staan. Hierna trekt hij je aan je haren omhoog ten teken dat je moet gaan staan.

Je hebt weinig keus en je voelt dat paardenstaart uit je kutje glijd terwijl je gaat staan. Trek met je handen je billen van elkaar, zodat je goed je kutje en kontje aanbiedt. Je weet dat je hierdoor wel heel erg je intiemste delen blootlegt voor deze vreemden. De schaamte neemt opnieuw de overhand boven je geilheid.

Bij elk lettergreep slaat hij met zijn vlakke hand op je achterste. Je voelt je kontje al snel branden. Gehaast buk je nog iets dieper en trekt nu hoerig je billen van elkaar. Door je bukkende houding is je gezicht nu pal voor het kruis van Paardenstaart.

Je ziet zijn stijve lul die glimt van je eigen kutsap. Paardenstaart neemt de gelegenheid om zijn lul over je gezicht heen te smeren, zodat wangen en konen besmeurd worden met je eigen sap. Hierna schuift hij zonder verdere plichtplegingen zijn lul in je mond. Stekelhaar en de kleine man komen elk aan een kant van paardenstaart staan. Allebei met hun stijve in de richting van je mond wijzend. Een hand grijpt je haar waarna je hoofd telkens naar een andere lul geleid wordt. Om en om nemen ze bezit van je mondje.

Nu merk je pas van dichtbij wat een monsterlijk formaat de kleine man heeft. Je moet je mond wijd opensperren om hem binnen te laten. Van echt pijpen komt er dan ook niet veel meer. De lul van Paardenstaart is veel dunner, maar wel ietsje langer. Als hij weer aan de beurt is dan neukt hij ruig in je mondje. Het lijkt er op alsof hij zich voorgenomen heeft om diep in je keel te spuiten. Deze lachen allebei en nemen plaats bij je onderlijf.

De schrik slaat om je hart. Je hebt nog nooit iets met een vrouw gedaan. Je hebt er zelfs nog nooit van gefantaseerd. Je probeert te protesteren maar de lul in je mondje werkt als geluidsdemper. Je handen hebben je billen losgelaten, maar de zwartharige pikt dat niet. Ze begint met haar vlakke hand te meppen op de onderzijde van je billen.

En aanbieden zoals een echte slet dat doet! Met beide handen trek je je billen weer uit elkaar. Je jammert nog wat, maar daar trekt niemand zich iets van aan. De blonde is ondertussen op haar billen op de grond gaan zitten en heeft haar mond onder je kutje gebracht. Met haar tongetje begint ze je kittelaartje te bewerken. Je reageert met schokjes op deze aanraking.

Oh, wat voel je je opgelaten. Een vrouw die je kutje likt en je reageert er direct als een volleerde slet op. Bij elke lik voel je de opwinding toenemen. De zwarte vrouw bukt zich achter je en begint aan je kontgaatje te likken. Deze aanraking doet de opwinding zeker niet afnemen. Door alle lijven om je heen kun je jezelf niet meer in de spiegel zien.

Maar je kunt je voorstellen hoe het er uit ziet. Vlak voor je neus zijn 3 stijve lullen die zich om de beurt in je mondje rammen, terwijl je kutje en je kontje gelikt worden door twee vrouwentongen.

Je voelt de opwinding per minuut toenemen en je voelt hoe je kutje drupt van de geilheid. Hij heeft ondertussen duidelijk de leiding genomen. Paardenstaart had je haar toch al beet en trekt je overeind. Hij dirigeert je naar het onderlijf van stekelhaar. Ga met dat kontje op zijn lul zitten. Je bent dus bang voor wat er komen gaat. De blonde vrouw houdt de lul van stekelhaar beet en mikt de eikel op je kontgaatje. Heel voorzichtig laat je je zakken.

Stekelhaar heeft helemaal geen geduld met dat langzame gedoe. Hij pakt je heupen en terwijl hij je naar zich toe trekt stoot hij hard zijn onderlijf omhoog. Je kunt een gil van schrik en pijn niet onderdrukken. Stekelhaar stoot nog een paar keer toe, tot hij uiteindelijk helemaal in je kontje zit. Je steunt achterover leunend op je armen.

Je rug is naar stekelhaar toegekeerd. De blonde vrouw komt over je heen staan. Ze pakt je haren en trekt je gezicht vlak voor dat van haar. Dat kutje van je heeft mijn gezicht nat gemaakt. Nu mag je het zelf braaf schoonlikken.

Ze trekt je aan je haren nog dichter naar haar gezicht. Je begint met je tong lange halen te maken over het gezicht van de blonde. Je proeft je eigen sap en likt net zolang tot je niets meer proeft. Dan is het nu tijd dat je mijn kutje likt.

Hoewel dit te verwachten was kijk je angstig naar dat kutje dat steeds dichterbij komt. Veel keus heb je trouwens niet.

Met twee handen pakt de blonde je hoofd vast en begint met haar natte kutje over je gezicht te rijden. Je voelt dat je gezicht glibberig wordt van haar sap. Je doet wat ze opdraagt en je proef het sap uit haar kutje. Het valt eigenlijk niet eens tegen. Je probeert nog of je haar kunt likken, maar door het wilde gerij kun je nergens goed op mikken.

Doordat je gezicht in het kruis van de blonde vrouw gevangen is kun je niets meer van de omgeving zien. Je voelt wel hoe een tweede lul bezit van je kutje gaat nemen. Je probeert zo goed als kan om mee te werken, hoewel je ondertussen aardig klem gezet bent. De beide lullen beginnen langzaam te stoten. En of je al niet genoeg gebruikt wordt voel je een tongetje op je kittelaar Kennelijk is de zwartharige ook weer actief geworden. Je bent alle besef van tijd kwijt. Je hebt geen flauw idee hoe lang de lift nu al tussen de 8e en 9e verdieping in hangt.

En eigenlijk interesseert het je niets meer. Je wordt op alle mogelijke manieren als een supersletje gebruikt door 5 vreemde mensen en je geniet. Natuurlijk schaam je je daarvoor, maar de geilheid heeft ondertussen de schaamte op de achtergrond gedrongen. Je voelt hoe het kutje boven je een beetje van positie verandert.

Al snel merk je waarom. De blonde vrouw wordt achterlangs genomen door de kleine man. Zijn dikke lul verdwijnt in het druipnatte kutje. Je voelt bij elke stoot dat zijn ballen tegen je kin slaan. Met je tong probeer je bij de stam van de lul te komen maar het lukt niet. Je lijf wordt te veel aan alle kanten gebruikt om je ook maar ergens op te kunnen concentreren. Dit gaat zo een tijdje door en je eigen opwinding neemt steeds grotere vormen. Je zou je doodschamen als je klaar zou komen dus je probeert dat gevoel te onderdrukken.

Hoe moeilijk het ook is. Dat geldt kennelijk niet voor de kleine man. Hij stoot steeds harder en wilder in het kutje van de blonde vrouw. En terwijl hij zichzelf naar een hoogtepunt aan het toewerken is botsen zijn ballen steeds harder tegen je kin. Uiteindelijk hoor je hem luid kreunen. Hij stoot nog een paar keer extra hard toe, zijn sperma achterlatend in de blonde vrouw. Na een tijdje trekt hij zich terug. De blonde vrouw brengt direct haar kutje weer boven je mond.

Je doet wat ze zegt en begint haar kutje te likken. Het sperma vermengd met kutsap druipt er uit. Je likt wat je kunt en voelt dat je gezicht helemaal besmeurd raakt. Je hebt jezelf nog nooit zo sletterig gevoeld als nu. Ondertussen wordt je onderlijf nog steeds door de twee andere mannen gebruikt. Paardenstaart begint het tempo te verhogen. Met forse stoten gebruikt hij je kutje om zijn eigen lust te bereiken.

De zwartharige vrouw likt nog steeds je klitje. Als paardenstaart begint te grommen richt ze haar wijd opengesperde mond naar paardenstaart op.

Deze trekt zich net op tijd terug uit je kutje en spuit lading na lading in de mond van de zwartharige. Deze doet alle moeite om het allemaal op te vangen. Een paar druppels die gemorst zijn zuigt ze van je schaamheuveltje op. Hierna komt ze naar je toegekropen en brengt haar gezicht boven dat van jouw. Op die manier zorgt ze ervoor dat je mond open blijft staan. Hierna tuit ze haar lippen en laat de hele lading sperma langzaam in je mond lopen.

Alles wat naast je mond terecht komt smeert ze uit over je gezicht. Met lange halen lik je de laatste restjes sperma van haar gezicht af. Je voelt je nu echt een slet. Gebruikt tot en met en gewillig om de meest perverse spelletjes te spelen. Stekelhaar heeft genoeg van je kontje en rolt je van hem af.

Hij trekt zich terug en een grote leegte maakt zich meester van je. Je wordt op je rug gelegd op de vloer van de lift. Je benen wijd uit elkaar. Je denkt dat dit het was, maar de blonde heeft andere plannen. Uit een handtas vist ze een vibrator te voorschijn en deze duwt ze in je handen. Je pakt hem onwillekeurig aan, maar blijft vervolgens als een standbeeld liggen. Je bent toch maar een sletje! Het gaat er niet om wat jij wilt, het gaat er om wat wij willen.

Dus als je geen bezwaar hebt? Iedereen verzameld zich om je heen en meerdere handen strelen je lijf als je begint je kutje te verwennen. De zwartharige is bezig hem af te trekken en hem af en toe te likken.

Je snapt dat je mondje nog meer als sperma-opvang mag dienen. Je berust erin en besluit mee te werken. Je opent je mondje alvast. De vibrator doet zijn werk goed. Ondanks alle ogen die op je gericht zijn merk je dat je snel naar een hoogte punt zal komen. De hele situatie heeft je alles bij elkaar niet onberoerd gelaten en je bent ondertussen wel aan klaarkomen toe.

Misschien helpt het als je hem smeekt om in je slettemondje te komen. Je overwint je laatste schroom, omdat je voelt dat een orgasme zich snel zal aankondigen. Je schrikt je te pletter van de lichtflits van de fotocamera. Het is een polaroidcamera en het zoemend geluid geeft aan dat de foto naar buiten getransporteerd wordt. Je verschuift een beetje zodat je met je mond beter onder de lul van stekelhaar komt. De zwartharige trekt hem in een flink tempo af en je ziet aan stekelhaar dat het nooit meer lang kan duren.

Met de vibrator en met de vingers van je andere hand blijf je je kutje bewerken. De fotocamera flitst nu met enige regelmaat. Hij begint sneller te ademen. De zwartharige merkt het en trekt hem nog wat sneller af.

Dit laatste duwtje is net genoeg voor stekelhaar. Luid kreunend spuit hij over je gezicht. Een deel komt inderdaad in je mond, maar het meeste komt er naast. De fotocamera flitst opnieuw. En terwijl stekelhaar nog een paar keer naschokt begin je met volle energie aan je eigen orgasme te werken. De vibrator doet zijn werk en je vingertjes doen de rest. Aangemoedigd door de opmerkingen van je publiek breng je jezelf naar een hoogtepunt. De geile blik in je ogen wordt onherroepelijk door de camera vastgelegd.

Probeer later maar eens te ontkennen dat je het prettig vond! Je gooit je hoofd in je nek en begint met je onderlijf te schokken. Elke schok jaagt een golf van genot door je lijf heen. Je spieren in je hele lijf staan als een snaar gespannen. Je merkt het flitsen van de camera niet eens meer op. En pas heel langzaam wordt het schokken minder. Ik doe immers alles wat verband heeft met S. Men is, bij mij zelfs al S. M films komen opnemen, gezien ik zo'n prima installatie heb.

Ik ben ook al toegetreden in dergelijke goedkope producties, die echter veel geld op leveren. Ook geef ik demonstraties. In plaats van met zijn Mercedes, kwam Walter aan zetten in een gehuurde bestelwagen. De naam van de firma stond op de gesloten laadruimte geschilderd.

Waarom al die geheimzinnigheid, Walter? Hier is immers geen mens in de omtrek. Men kan nooit weten, zei hij de omgeving afspeurend als een spion in een film. Je zal wel merken dat het beter is dat niemand haar ziet. Ze is nogal opvallend. Ik ging dus op zijn verzoek in. Toen hij de achterdeuren van de bestelwagen opentrok om de klant te laten uitstappen was zelfs ik verbaasd.

De jonge vrouw was gekleed in een avondjurk, die merkelijk duur was. Haar hoofd was volledig verborgen achter een leren kap, die om haar hals gesloten was. Ze kon niks zien laat staan horen. Er zat een gat voor haar mond. Ze had zinnelijke lippen,maar dat was ook het enige dat van haar gezicht te zien was. Er bestond geen middel om het masker af te nemen, een fijne ketting snoerde het vast in haar hals en daaraan was een hangslot bevestigd.

De diepe halsuitsluiting van de avondjurk vertoonde een prachtig stel tieten voor meer dan de helft. Grote tepels drukten als duinen van binnen naar buiten tegen de fijne stof aan, het was duidelijk dat ze geen BH droeg.

Ik voelde de lust me bekruipen die arrogante tieten, waarvan de tepels zo uitdagend in mijn richting wezen aan te raken. Maar ik besloot me nog te bedwingen, zolang Walter aanwezig was. Ik zou later tijd genoeg krijgen, hield ik me voor. Ik klonk haar vast aan ketens in de muur. Daarna gingen Walter en ik een biertje drinken in mijn salon. Een bijna ongelooflijke historie, begon Walter te vertellen. Het begon met een telefoontje. Een mannenstem vertelde me dat hij van een vriend mijn naam en nummer had gekregen.

Hij vroeg me of het waar was dat ik iemand kende die specialist was in S. Toen ik dat bevestigde, vertelde hij me dat hij voor zijn vrouw Onderbrak ik Walter verbaasd. Dat zei hij toch. Dat ik dus voor haar een slavinnen pak op maat moest maken en gedurende twee uur mocht onderwerpen. Er was een voorwaarde we mochten haar gezicht niet zien en mochten haar niet dwingen om haar naam te zeggen. Dat doet me aan een roman van Alexandre Dumas denken ,zei ik.

We zijn leven inmiddels in het jaar ! Er zal misschien wel een reden voor bestaan. Misschien is het wel een heel gekende persoonlijkheid. Daar zou ik aan twijfelen. Waarom zo dat niet kunnen? Ze kan van hoge adel zijn Ja je kan tenslotte niet weten, in ieder geval betaalt die kerel goed. Hij vertelde mij waar en wanneer ik de bestelwagen zou vinden, met de sleutel in het contact.

Dominant gezocht kittelaar likken

SE OMA PRIVE ONTVANGST

OMA NEUKT NEEFJE PRIVE ONTVANGST SHEMALE